Klepp innebandy klubb v/styret kaller inn til årsmøte torsdag 14. mars 2024 kl. 18:00 i møterommet i Borehallen.

Til medlemmene i Klepp Innebandy klubb.

20. desember 2023 – Innkalling til årsmøte i Klepp Innebandy.

Styret innkaller herved til årsmøte i Klepp innebandy klubb. Årsmøtet avholdes i Borehallen. Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 15.februar 2024 til post@kleppibk.no. Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens nettside kleppibk.no. For å ha stemmerett og kunne velges til verv, må man ha vært medlem av Klepp innebandy klubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Klepp innebandy klubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret i Klepp innebandy klubb