Medlemspris

Prisene Gjelder for sesongen 2024/25:

TreningsavgiftPris
Barn 5-12 år
500,-
Ungdom/senior
(seriespillende fra G13 og oppover)
900,-
Medlemskap150,-


Faktureres normalt i august/september.

For å være med i aktivitet organisert av Norges Bandyforbund, er det pliktig medlemskap i en innebandyklubb eller idrettslag med innebandyavdeling. Medlemskap dekker også forsikring for barn frem til de fyller 13 år gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring. For dem under 13 år er det veldig enkelt. Det er bare å betale medlemskontingenten i Klepp Innebandyklubb – forsikringspremien betales av NIF.

Medlemskontingenten gir også økonomisk støtte til Norges Bandyforbund og dette gir midler til å utvikle innebandyen i hele Rogaland. I tillegg gir betalte medlemskap penger direkte tilbake til Klepp Innebandyklubb, noe som bidrar til at treningsavgifter kan holdes lavere. Betalte medlemskap gir også mer treningstid til klubben.

Spillere som er med i seriespill må også ha lisens for å delta i kamper. I tillegg dekker lisensen en forsikring som er god å ha om du skulle bli skadet på kamp eller trening. Lisenens betales til Norges Bandyforbund.

Spond

Spond er en gratis plattform designet for å levere alle de beste delene med å delta og ingenting annet. Spond er en strømlinjeformer, og forenkler alt i én app, slik at frivillige ikke behøver å bruke for mye tid på å sette opp treninger, og kommunikasjonen mellom foreldre/utøvere og trenere blir forenklet. Det er hovedsakelig via denne appen all informasjon blir gitt videre til foreldre/utøvere.

Innmelding i klubben skjer også via Spond, trykk på linken HER.

Søskenrabatt

Dersom du har flere barn som spiller i klubben under 18 år er det 50% på barn 2

Lisens for seriespill

For å spille seriekamper må det betales lisens til forbundet. Denne dekker forsikring, og genereres automatisk ved innmelding i «min idrett». Beløpet varierer fra år til år og med alder. Lisens faktureres fra forbundet og kommer normalt i august/september, og gjelder frem til neste sesong. https://bandyforbundet.no/sorvest-bandyregion/?msswb-post=serieinformasjon-2022-2023