Godt nytt år!

2021 har vært preget av pandemien som feier over landet. Det har betydd at kamper, treninger og sosiale sammenkomster har blitt avlyst. Klepp Innebandy klubb har likevel vokst.

Nye Lag

Klepp IBK har kommet godt i gang med et damelag, og æren ligger hos jentene selv. De trener torsdager, og ønsker seg stadig nye medlemmer. I dag er det 23 medlemmer.

1.-3. Klasse startet opp i november. I dag er det 15 barn som er med på treninger onsdager. Her er det Sander som er treneren og lagansvarlig. Barna har allerede fått være med på en minirunde hos Lye.

4.-5. klasse er ca. 12 spillere. Stor entusiasme på treninger. De deltar på minirunder med godt oppmøte og stort engasjement, og mange seire.

G13 er nå 14 spillere med godt oppmøte på treningene. Vi er godt i gang med serien, spilt 13 kamper – 11 seire, ett tap og en uavgjort, og gikk dermed inn i julen på toppen av tabellen. Vi spiller også minirunder med stor suksess og godt oppmøte.
Vi satser på å fortsette den gode trenden over i 2022.

Seniorene har fått spilt til sammen 11 kamper fordelt på 3. og 4. divisjon Menn. Der av 3 seiere. Det nye året startet med forsinkelser p.g.a. pandemien og slik avsluttet også året!

Annet nytt

Vi har i dag 20 sponsorer med oss på laget. Vi er takknemlig for våre sponsorer som ønsker å støtte klubben. Vi oppfordrer våre medlemmer å ta en titt på websidene deres og støtte dem der det er mulig.

Websiden som kom opp i høst vil være der informasjon legges ut. Ønsker dere mer innhold, send gjerne en mail til klubben, så skal vi se hvordan vi kan videreutvikle siden vår.

Til Slutt

Vi ser frem til 2022, der både store og små skal få kunne spille og ha det gøy på banen. Dermed ønsker vi alle våre medlemmer et godt nytt år!!